dimecres, 15 d’abril del 2009

Sant Jordi regala roses de cintes al Museu de la Tècnica

El Museu de la Tècnica organitza un taller on els participants podran elaborar uns punts de llibre molt originals

El proper 19 d’abril, de 10 del matí a 2 de la tarda, el Museu de la Tècnica vol celebrar el seu particular Sant Jordi convidant a tothom a participar en un taller d’elaboració de punts de llibre. El taller és gratuït i està obert a tothom. El principal objectiu d’aquesta activitat és dinamitzar la Manresa cultural oferint, tal i com es fa ja en altres ciutats, activitats complementaries durant les dates més assenyalades del calendari català.

El taller està adreçat tan a infants com a adults, i consisteix en la realització d’un punt de llibre per commemorar la diada de Sant Jordi. Des del Museu ens avancem per a que el dia de Sant Jordi, els participants ja tinguin el seu punt de llibre. Aquesta activitat, juntament amb totes les que s’han anat realitzant i es realitzaran des d’aquest equipament és dinamitzar el Museu i mostrar-lo a tots els ciutadans com un espai de cultura i oci obert a la ciutat.

A més, els participants podran aprofitar la ocasió per visitar les dues exposicions permanents del Museu. A les 11 del matí, es farà la visita guiada a l’exposició de la Sèquia i l’aigua i a les 12 del migdia, la visita a la Cinteria. Aquesta última, des de Setmana Santa, té un atractiu afegit, i es que gràcies a la posada en funcionament d’alguns dels telers més representatius de l’exposició el visitant pot fer-se una idea del soroll, l’ambient i les condicions de treball dels tallers i les fàbriques de cinteria de principis de segle.