dilluns, 20 d’abril del 2009

El Museu s'omple de roses i cintes

Èxit de participació als tallers organitzats aquest cap de setmana pel Museu de la Tècnica de Manresa

Ahir, diumenge 19 d’abril, el Museu de la Tècnica va acollir prop d’un centenar de persones disposades a arromangar-se les mànigues per preparar l’arribada de Sant Jordi. Manresans sobretot, però també Bagencs de diversa procedència, van acostar-se fins al Museu per elaborar el seu propi punt de llibre. Tan adults com infants, van gaudir d’un matí al Museu, que molts van complementar amb les visites guiades que s’organitzen cada cap de setmana a les 11 del matí, a l’exposició de La Sèquia i l’aigua i a les 12 del migdia a la Cinteria.

Des de les 10 del matí, i fins a l’hora del tancament del museu, a les 2 de la tarda, les dues taules preparades per als tallers de punts de llibre, van estar plenes de cintes de colors i mides diverses que a poc a poc s’anaven convertint en roses. L’èxit d’aquest taller empeny al Museu a la organització de noves activitats on tots els públics hi tinguin cabuda.

El Museu s’obre al públic català i internacional


El dissabte 18 d’abril, el Museu de la Tècnica va donar-se a conèixer al SITC, a través de l’estand de la XATIC (Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya). De 5 a 7 de la tarda, l’estand es va omplir de gent amb ganes de fer bossetes d’espígol, el taller que es va portar des del Museu, però també de molts curiosos que s’acostaven a conèixer les exposicions i les activitats que s’ofereixen des del Museu.

A part del taller com a activitat de presentació del Museu al públic de fora, el Museu també ha cedit temporalment una de les peces de l’exposició, el teler de garrot, com a atracció principal per a l’estand de la XATIC, i com a màquina representativa del passat industrial de Catalunya.