dimecres, 29 d’abril del 2009

Pel Pont de Maig, vine a fer tallers al Museu de la Tècnica

El Museu de la Tècnica organitza un taller per a tothom i activitats complementàries, durant els dies del pont

Aprofitant el Pont de Maig i l’arribada del bon temps, el Museu de la Tècnica oferirà una sèrie d’activitats complementàries a les visites guiades, a tots aquells que s’hi acostin. Tallers, activitats relacionades amb la cinteria, obsequis, etc. que tenen la finalitat d’obrir el Museu a la ciutat i d’atraure-hi públic de totes les edats.

Les activitats es faran dins l’horari habitual del Museu, de 10 del matí a 2 de la tarda, i es podran complementar amb les visites guiades que es fan cada cap de setmana i els dies festius, a les dues exposicions permanents del Museu: La Sèquia i l’aigua i La Cinteria.

Vine a visitar el Museu i emporta’t un obsequi
El dia 1 de maig per commemorar el Dia dels Treballadors, el Museu vol oferir a tots aquelles persones que s’hi acostin per visitar-lo, un petit obsequi. Amb l’entrada al Museu se’ls hi regalarà un joc adaptat a totes les edats. Aquesta iniciativa té com a finalitat homenatjar a totes aquelles persones que han treballat, que treballen i que treballaran, i que amb el seu esforç han permès construir la societat en la que vivim i que moltes vegades passen desapercebudes.

Il•lustra’t
Aprofitant el bon temps de la primavera, el Museu de la Tècnica vol donar la oportunitat d’expressar-se artísticament a tothom que s’hi acosti. Mitjançant cintes de diferents colors, mides i textures els participants podran materialitzar els seus móns, les seves passions i els seus somnis sobre paper. L’objectiu és que tothom trobi un espai on poder plasmar allò que vulgui amb una tècnica poc habitual, el collage amb cintes. Aquesta activitat està adreçada a tots els públics, i es podrà fer els dies 1, 2 i 3 de maig de 10 del matí a 2 de la tarda. El taller és gratuït.


Pel Maig, el Museu floreix d’activitats
Aquest primer cap de setmana de maig serveix al Museu de la Tècnica com a preludi de les activitats que hi ha programades per a aquest mes que entra. Activitats i tallers per a totes les edats, com en aquest pont de Maig. La segona edició de la peça amagada, el dia 12 de maig a les 7 de la tarda. L’historiador manresà Francesc Comas destaparà la peça del mes i oferirà una xerrada on explicarà l’impacte urbà de la industrialització a Manresa. La Nit dels Museus, emmarcada dins la Nuit des musées europea, que el Museu aprofitarà per oferir un concert i una copa de cava a tots els assistents, el dissabte 16 entre les 7 i les 9 de la tarda. També se celebrarà el Dia dels Museus amb una Jornada de Portes Obertes el dia 17 de maig. I tot un seguit d’activitats que ompliran de moviment i agitació la primavera del Museu de la Tècnica de Manresa.