dimarts, 16 de novembre del 2010

Vine a passar el Nadal als Dipòsits!

Des del Museu de la Tècnica, és un plaer presentar-vos el NADAL ALS DIPÒSITS després de l'èxit de les anteriors edicions. Per aquesta edició, i seguint la línia dels tallers d'estiu, hem ampliat l'horari.

L'edat de participació és de 3 a 12 anys i l'horari, de les 9 del matí a les 13 de la tarda. Els tallers es faran els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre. Les inscripcions ja són obertes! Les places són limitades, i és necessària la inscripció prèvia.

Mantenint el que varem iniciar en l'activitat de Nadal de l'any passat, hi ha la opció de que els pares o un adult acompanyi els infants en les activitats i d'aquesta manera sigui de forma gratuïta, ja que són ells els que faran l'activitat amb els seus fills, i en aquest cas l'activitat es realitza entre les 11h i les 13h. D'aquesta manera es fomenta la implicació dels adults en les activitats festives i manuals dels més petits. Les places són limitades i cal inscripció prèvia.

Si cliqueu sobre l'enllaç que hi ha a la part superior dreta de la pàgina hi trobareu el document amb tota la informació.

Per a qualsevol dubte contacteu amb nosaltres al telèfon 93 877 22 31 o bé, per correu electrònic: museu@parcdelasequia.cat