dilluns, 22 de novembre del 2010

Novembre d'activitats al Dipòsit 1

Durant aquest mes de novembre hem dut a terme molts actes diferents al Dipòsit 1.

El dia 14 de novembre el Gremi del Gras i el Magre van visitar el Museu per dur a terme la Gran Trobada dels Confrares. Abans de dur a terme el seu acte privat, van fer tot un seguit de visites guiades a les dues exposicions permanents del Museu: La Sèquia i l'Aigua i La Cinteria. El Dipòsit 1 del Museu de la Tècnica va ser l'escenari escollit per dur a terme cerimònia oficial d'investidura de 6 nous confrares i de Pere Tàpies, gastrònom, cantautor i locutor de ràdio, i el restaurador Benvingut Aligué, de Ca l'Aligué, com a Confrares d'Honor de la institució. La Confraria del Gras i el Magre ha estat impulsada per la Fundació Oficis de la Carn i treballa per la defensa i promoció de la cultura gastronòmica de la carn. La institució està integrada per més de 100 mestres artesans cansaladers i xarcuters de tota Catalunya.

Del 18 al 20 de novembre s'han dut a terme les 23 Jornades de Medicina de l'Esport al Bages, on hem pogut veure diferents professionals i estudiants duent a terme tallers pràctics o teòrics.

El dia 21 de novembre, dins el marc de la Setmana de la Ciència el Museu va fer Jornada de Portes Obertes, amb un gran èxit de participació!

El proper dimecres 24 de novembre, l'actual President de la Generalitat de Catalunya, el sr. Montilla (PSC) farà un mitin al Dipòsit 1 del Museu.

Ja ho veieu, tenim un novembre ple d'activitats!