dimecres, 3 de novembre del 2010

Aquest cap de setmana ens veiem a la Fira Mediterrània!

A partir del divendres 5 de novembre i fins el diumenge dia 7 ens podreu trobar a l'estand del Parc de la Sèquia, al Passeig Pere III de la ciutat, dins el marc de la 13ª Fira Mediterrània de Manresa, on podreu conèixer tots els nostres equipaments: Museu de la Tècnica, Can Font i el Parc de l'Agulla.

El divendres a les 6 de la tarda podreu gaudir d'una passejada turística fins al Museu de la Tècnica, on tindreu la opció, un cop hi arribeu de visitar l'exposició permanent de La Cinteria. Aquesta passejada turística es repetirà el dissabte i el diumenge a les 11h del matí.

Al nostre estand podreu gaudir de moltes activiats per a tots els públics i també hi trobareu moltes sorpreses, una d'elles: Trama i Ordit, una activitat molt divertida, a la qual us convidem a participar! Quan es farà aquesta activitat? El dissabte i el diumenge a les 11.30h, 12.30h i a les 16h.

Si no voleu voltar per la ciutat, també ens podreu trobar al museu en el nostre horari habitual, de 10h a 14h, on podreu veure amb un guia les dues exposicions permanents del museu: La Sèquia i l'Aigua a les 11h i La Cinteria a les 12h.

Us hi esperem a tots, bona fira!