dimecres, 12 de maig del 2010

Dia dels Museus 2010

Com cada any, el 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus, i en l'última edició, des del Museu volem oferir alguna activitat especial per poder celebrar-ho.

El proper dissabte dia 15 de maig, farem una nova representació de la visita teatralitzada dels Cintaires del 1900. La visita serà a les 8 h del vespre i anirà acompanyada d'un sopar de fàbrica molt especial. El preu de l'entrada i el sopar és de 35€. Per més informació podeu consultar l'agenda d'activitats.

El diumenge dia 16 de maig, i seguint la filosofia del Dia dels Museus, obrirem les portes de les dues exposicions de forma gratuïta a tothom qui vulgui venir a conèixer-les. I les acompanyarem amb dues visites guiades: a les 11 h del matí a l'exposició de La Sèquia i l'aigua i a les 12 h del migdia a La Cinteria.

I finalment el dijous dia 20 de maig, a les 7 h de la tarda. Descobrirem una nova Peça Amagada. Aquesta vegada, la peça és una joia molt lligada a la història de Manresa, i més concretament al Passeig, des de principis del segle XX. Per acompanyar la presentació tindrem l'honor de compartir una xerrada amb en Josep Oliveras i Samitier que ens explicarà el passeig i el seu desenvolupament des d'un punt de vista personal. Activitat gratuïta.

Us hi esperem!