dimarts, 21 de setembre del 2010

Hem participat al fòrum del patrimoni industrial del AMCT

Ahir, gràcies a la invitació de l'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya, el Museu de la Tècnica va fer una xerrada titulada: "Dipòsits Vells de Manresa: d'edifici industrial a centre cultural" a càrrec de la directora en funcions de l'equipament, Alba Subirana.

La pluja que va afectar a Barcelona ahir a la tarda va fer que la xerrada no tingués molta afluència, però el públic que hi va assistir va ser molt participatiu i va fer moltes preguntes interessant-se sobre la història de l'espai, la fundació i les activitats culturals del Museu.

El Fòrum de Patrimoni Industrial, on s'emmarcava la xerrada, té com a objectiu fomentar el debat sobre els temes relacionats amb l'existència i la història del patrimoni tècnic i industrial de Catalunya. També vol ser un aparador per donar a conèixer projectes i iniciatives de patrimoni industrial que es donen en el nostre país. Per més informació de les properes activitats programades, podeu consultar la pàgina web http://www.amctaic.org/.