diumenge, 26 de setembre del 2010

Valoració de les Jornades Europees del Patrimoni 2010

El cap de setmana passat ens vam retrobar de nou amb la cita anual amb el patrimoni i des del Museu de la Tècnica ens vam sumar a la celebració amb un conjunt d'actes per a tots els públics.

El dissabte 25 de setembre a la recepció del museu una quinzena de persones de totes les edats van poder JUGAR AMB EL PATRIMONI, a partir de jocs i activitats relacionats amb les cintes i amb la Sèquia i l'aigua. Van poder reconstruir els arcs que formen el dipòsit o els aqüeductes de la Sèquia, i també van poder aprendre i construïr la fabricació d'una cinta a partir d'uns telers que es van emportar a casa.
El diumenge 26 de setembre es van obrir les portes del Museu i una trentena de persones van gaudir de manera gratuïta de lesvisites guiades a les dues exposicions permanents del museu: La Sèquia i l'aigua i La Cinteria.

A més, durant tot el cap de setmana un miler de persones van també gaudir del museu amb l'Open de Catalunya Ral·li Slot que es va dur a terme en el primer dipòsit i que compta amb la participació d'importants figures d'aquesta categoria.

Per poder veure totes les fotografies del museu visiteu la nostra galeria d'imatges clicant aquí