dijous, 5 de novembre del 2009

El Museu es promociona per la Fira

L’estand de promoció de Manresa ha organitzat diverses activitats pels dies de la Fira

L’estand que porta l’Ajuntament de Manresa (regidoria de cultura i turisme) i el Consell Comarcal del Bages per promocionar la ciutat i la comarca, ha organitzat diverses activitats per als visitants que la ciutat espera rebre aquests dies, i per a fomentar les visites dels propis ciutadans i ciutadanes de Manresa.

Emporta’t el sol de la Mediterrània
Relacionat amb la fira, el Museu de la Tècnica de Manresa ha organitzat un taller, dissabte i diumenge d’11 del matí a 1 de la tarda, per a tothom que tingui ganes de crear el seu propi sol mediterrani. Una forma original i divertida de donar a conèixer la importància industrial de la ciutat i les activitats que s’organitzen habitualment per a tots els públics des del Museu.
La regidoria de cultura també ha organitzat una activitat, que es portarà a terme durant els dos dies del cap de setmana, sobretot dirigit als més petits: Com es veu el món sent un Cap Gros?. Una forma molt vivencial per sentir-se part integrant de la cultura i de l’aire festiu que viurà la ciutat aquests dies.

Un joc de pistes per conèixer Manresa
Un atractiu joc de descoberta de la ciutat on s’hauran de resoldre tota una sèrie de preguntes sobre la comarca i Manresa. Els fulletons per participar-hi es podran aconseguir a l’estand de l’oficina de turisme i el consell comarcal, i s’hauran de retornar un cop completats a l’oficina de turisme de Manresa (Via de Sant Ignasi, 40. Tel 93 878 40 90). Tots els participants entraran al sorteig que es farà a la mateixa oficina de turisme , el diumenge 8 de novembre a les 7 de la tarda, on podran guanyar un munt d’invitacions per al Kursaal, provar el nou Ecorail, visitar el Museu de la Tècnica, etc.