divendres, 30 d’octubre del 2009

Vine a fer castanyes de cinta!

El proper diumenge 1 de novembre, el Museu celebrarà la seva particular castanyada

Tal i com mana la tradició, el dia 1 de novembre se celebra la castanyada, i el Museu de la Tècnica no ha volgut deixar-se perdre la festa. Des de les 10 del matí i fins a les 2 de la tarda tothom que vulgui podrà acostar-se al Museu i crear la seva pròpia castanya. El taller, dirigit tant a infants com a adults, consistirà en la fabricació de petites castanyes amb cintes de diferents mides, colors i textures.

Amb aquesta activitat, el Museu vol iniciar un cicle d’activitats continues i diverses, dirigides a tots els públics, que donin vida i dinamisme a l’equipament. A més, vol posar especial èmfasi en cada una de les festes, com ja va fer l’any passat celebrant el Nadal, La Festa de la Llum, Sant Jordi i Sant Joan per convertir-se en un punt de referència festiu de la ciutat. Les activitats programades es podran anar seguint des del bloc del museu: http://mtecma.blogspot.com dins l’apartat Agenda d’Activitats.

El mateix dia, com cada cap de setmana i festiu, podran visitar les exposicions permanents a través de dues visites guiades. La primera a les 11 del matí, ens portarà a conèixer l’exposició “La Sèquia i l’aigua” on s’explicarà la importància de l’aigua i concretament del canal que des del segle XIV porta l’aigua a la ciutat de Manresa. A les 12 del migdia tindrà lloc la segona visita guiada, a l’exposició de “La cinteria”, una mostra que dóna conèixer el món de la confecció de cintes, vetes, trenats i passamaneries a través d’una extraordinària exposició de màquines, exposades de manera escenogràfica.