dilluns, 9 de març del 2009

Ja tenim el primer número del butlletí

Posem a la vostra disposició el primer número del butlletí del Museu. A partir d'aquest mes de març i, de forma regular cada quatre mesos (març, juliol, novembre) podreu consultar el butlletí.

Per accedir-hi podeu fer-ho des de la columna de la dreta o podeu subscriure-us-hi a l'adreça museu@parcdelasequia.cat, fent-nos arribar la vostra adreça electrònica, nom, cognoms i com heu conegut el bloc del Museu de la Tècnica. Si també ens feu arribar la vostra adreça postal, també el rebreu en format paper.

D'aquesta manera també podreu mantenir-vos informats de forma constant de totes les activitats i actes que farem al Museu.


Moltes gràcies i fins aviat.
Ús i protecció de dades
D’acord amb la llei orgànica 15/1999 (de 13 de desembre), sobre protecció de dades de caràcter personal, Fundació per la Promoció del Museu de la Tècnica de Manresa, informa que el correu electrònic de subscripció al butlletí , s'incorpora a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, disposat per Fundació per la Promoció del Museu de la Tècnica de Manresa.
Les dades obtingudes es tractaran seguint les disposicions del RD994/1999, que obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne la pèrdua, l'alteració o l'accés no autoritzat de tercers.
El dret d’accés, de rectificació, de cancel·lació o d'oposició amb relació a les dades personals, es pot exercir enviant un correu a museu@parcdelasequia.cat, adreçant un escrit a Fundació per la Promoció del Museu de la Tècnica de Manresa (carretera Santpedor 55, 08242 Manresa), o personalment, prèvia acreditació d'identitat.