divendres, 27 de febrer del 2009

El Museu de la Tècnica de Manresa es presenta a Galícia

La Cinteria és dóna a conèixer al V Congrés sobre la conservació del patrimoni industrial i obres públiques a Espanya que se celebra al Ferrol.

El Ferrol acull del 25 al 28 de febrer el congrés organitzat per TICCIH Espanya (Comitè Internacional per a la conservació i defensa del Patrimoni Industrial) en col·laboració amb les Consellerías de Economía e Facenda, Cultura e Deporte e o concello del Ferrol.
Dins del marc del congrés, Rosa Serra directora de produccións culturals Transversal, ha presentat la museïtzació de l'exposició permanent de la Cinteria com a exemple d'actuació reeixida en museïtzació i intervenció.

La Cinteria engega màquines

La darrera novetat del Museu permet posar en marxa gran part dels telers que hi ha exposats. Durant les visites guiades que es realitzen cada cap de setmana, es podran veure en funcionament alguns dels telers més representatius de l'exposició.

800 persones passen pel Museu des del mes de gener

Les visites guiades dels caps de setmana, els tallers especialitzats i centrats en les exposicions permanents, les visites escolars, etc. han permès que unes 800 persones hagin vingut a conèixer el Museu de la Tècnica aquest 2009.