dimecres, 14 de desembre del 2011

Quan l’empresa no fa Sopar de Nadal, quines alternatives hi ha a la ciutat?

S’ofereix la oportunitat de gaudir d’un espai únic, un antic dipòsit d’aigua, amb un menú gastronòmic i música en companyia dels vostres companys de feina.


Estem en època de crisi, tots ho sabem i segurament moltes empreses, enguany no celebraran el tradicional Sopar d’Empresa.


És per aquest motiu que el Museu de la Tècnica i el Mirador de Montserrat, el dia 16 de desembre posen a disposició un lloc molt especial, un dels tres antics dipòsits d’aigua de la ciutat i un menú festiu a un preu molt assequible.


Per 35€ els comensals podran gaudir d’un menú del Mirador de Montserrat que consistirà en aperitiu (Crispetes d’arròs negre, Rodet de salmó fumat amb formatge marinat, dau de bacallà marinat amb mongetes, fusta de tacs de manxec amb codony, piruleta cruixent de formatge amb aromes, Dry Martini gelée amb llimona, xips de iuca i moniato), un primer plat de Crema de Marisc amb entrebancs i verduretes rodones, un segon plat consistent en jarret de porcell confitat amb patates i fruits secs, i un postres de mousse de xocolata negra i gelat de gerds. Tot això regat amb vi blanc del Bages, i negre de la Rioja.


Els treballadors podran continuar la festa sense desplaçar-se del museu ja que podran gaudir una estona més de ball i música amenitzat per l’orquestra Parèntesis.


No hi ha un nombre específic de places per reservar, poden venir des de dos treballadors fins a tota la plantilla completa.


Tampoc està limitat l’espai a una sola empresa, ja que cada empresa tindrà el seu propi espai privat dins dels 800 m2 que fa el dipòsit del museu.


Per a més informació o reserves truqueu al 93 877 22 31 o bé envieu un correu electrònic a museu@parcdelasequia.cat