dimarts, 13 de desembre del 2011

EL MUSEU DE LA TÈCNICA I EL MIRADOR DE MONTSERRAT US PRESENTEN EL SOPAR D'EMPRESA AL MUSEU!

El dia 16 de desembre us oferim la oportunitat de gaudir d'un espai únic, un antic dipòsit d'aigua, amb un menú gastronòmic i música en companyia dels vostres companys de feina!

El Museu de la Tècnica i el Mirador de Montserrat han organitzat conjuntament una nova activitat, aquesta vegada, dirigida a les empreses, un sopar d’empresa. Degut al nombre de demandes de celebració d’aquest tipus de sopar, i als canvis socials que fan que siguin els treballadors els que s’hagin de pagar l’àpat, el Museu i el Mirador han ideat un sopar gastronòmic, amb música i ball, a un preu molt assequible i en un espai emblemàtic.


Per 35€ els comensals podran gaudir d’un menú del Mirador de Montserrat http://www.miradormontserrat.com que consistirà en aperitiu (Crispetes d’arròs negre, Rodet de salmó fumat amb formatge marinat, dau de bacallà marinat amb mongetes, fusta de tacs de manxec amb codony, piruleta cruixent de formatge amb aromes, Dry Martini gelée amb llimona, xips de iuca i moniato), un primer plat de Crema de Marisc amb entrebancs i verduretes rodones, un segon plat consistent en jarret de porcell confitat amb patates i fruits secs, i un postres de mousse de xocolata negra i gelat de gerds. Tot això regat amb vi blanc del Bages, i negre de la Rioja.

Després de l’àpat, i sense moure’s del mateix espai del museu, els comensals podran prendre una copa tot gaudint del ball ofert per Parentesis http://www.parentesisgrup.com

Per poder gaudir de l’àpat cal fer una reserva prèvia al 93 877 22 31 o a través del correu electrònic del museu museu@parcdelasequia.cat

Descarregar el tríptic:

1 comentari:

Unknown ha dit...

Jo volia comprar una litografia de mirador de montserrat, un quadre per

menjador-saló, pot ser possible ???