divendres, 26 de febrer del 2010

Neixen els Amics del Museu de la Tècnica

Tothom qui vulgui podrà adherir-se a aquesta nova iniciativa del Museu i gaudir d’avantatges a l’equipament

El Museu de la Tècnica de Manresa engega aquest nou projecte amb la voluntat de reunir en un mateix grup totes aquelles persones que han col•laborat amb el Museu i han ajudat a la seva realització. Però sobretot, els amics del Museu de la Tècnica de Manresa neix amb les ganes de reunir a totes aquelles persones que estiguin interessades en conservar i estimin el passat industrial de Manresa i del Bages, i tinguin ganes i energia per participar en la preservació del patrimoni i les activitats del Museu de la Tècnica.

Per formar part dels Amics del Museu caldrà pagar una quota anual de 15 €, que donarà al seu posseïdor tota una sèrie de beneficis com són: el carnet d’Amic (personal i intransferible) per entrar lliure i il•limitadament a les col•leccions permanents i a les exposicions temporals del Museu de la Tècnica, preus especials per als Amics en les activitats organitzades pel Museu, recepció per correu electrònic de les activitats del Museu i del butlletí trimestral, així com avantatges en altres museus, etc. Els avantatges s’aniran actualitzant al bloc del museu.

Per adherir-se als Amics del Museu de la Tècnica, només caldrà omplir el formulari que podreu trobar al bloc del Museu: http://mtecma.blogspot.com, o dirigir-se a la recepció del Museu de la Tècnica, de dimarts a diumenge de 10 a 14h.