dimecres, 13 de maig del 2009

La Nit dels Museus arriba a Manresa

El Museu de la Tècnica de Manresa t’ofereix l’oportunitat de descobrir-lo d’una manera molt especial

El proper 16 de maig, de 7 de la tarda a 9 del vespre, el Museu de la Tècnica per primera vegada, obre les seves portes de manera gratuïta i ofereix activitats pensades només per a aquesta nit. D’aquesta manera s’uneix a La Nit dels Museus Europea, una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa on hi participen més de 2.000 museus de 40 països. "La nit dels Museus” va néixer l’any 2005 amb l’objectiu de situar les institucions museístiques de França i de la resta d’Europa en un projecte comú, per tal de promoure-les entre un públic divers, oferint una manera diferent i creativa de visitar-les.

El Museu de la Tècnica ha programat una sèrie d’activitats per aquestes dues hores, i amb l’objectiu d’atreure un nou públic al museu i fomentar, d’aquesta manera la cultura com a oci a tots els nivells de la societat. Des del Museus s’organitzaran dues visites guiades a les mostres, una a les 7 de la tarda, a l’exposició permanent de La Sèquia i l’aigua i una a les 8 del vespre a l’exposició permanent de La Cinteria.

Però no s’acaba aquí, paral•lelament i gràcies a la col•laboració de La Casa de la Música (http://www.casadelamusica.cat/ca/manresa), a la recepció del museu es podrà seguir des de les 7 de la tarda i fins a les 9 del vespre un concert de hip-hop per part de 08240R.A.P VOL:II. Aquest concert el portarà a terme un conjunt de joves de Manresa que han trobat en la música hip-hop la seva inspiració i que s’estan donant a conèixer a la ciutat.

I a més, a tots els assistents al concert i a les visites guiades del Museu se’ls oferirà un got de cervesa Guineu (http://www.cervesaartesana.com). Una cervesa artesana, amb un sabor únic i de molt bona qualitat, que s’elabora a la Fàbrica Ca l’Areny situada a Valls de Torroella, que ens permetrà sufocar la calor que cada cop és més marcada en aquestes dates. I també, el Forn Jorba convida a berenar a tots els assistents al Museu.

Veniu a gaudir d’un vespre diferent al Museu, i uniu-vos a nosaltres en la celebració d’aquesta nit tan especial: La nit del Museu.

Col·labora: