dimarts, 19 de maig del 2009

Èxit d'assistència al cap de setmana dels Museus

El Museu de la Tècnica de Manresa s’omple de visites per commemorar el Dia Internacional dels Museus

Aquest cap de setmana passat el Museu de la Tècnica ha obert les seves portes a diverses activitats per commemorar el Dia Internacional dels Museus que és avui dia 18 de Maig.

El dissabte al vespre, el Museu de la Tècnica va obrir les serves portes a Manresa oferint una sèrie de propostes que tenien com a principal objectiu atreure un públic no habitual als museus. La varietat d’activitats - un concert de hip-hop gràcies a La Casa de la Música, visites guiades gratuïtes, un tast de cervesa Guineu i el berenar del Forn Jorba - van portar al Museu a més de 200 persones entre les 7 i les 9 del vespre que van conèixer el conjunt.

El diumenge al matí, es va celebrar una Jornada de Portes Obertes amb dues visites guiades, una a les 11 del matí i una altra a les 12 del migdia -com ja és habitual tots els caps de setmana- que varen seguir un centenar de persones.

El Museu de la Tècnica de Manresa valora molt positivament aquest cap de setmana ja que a permès obrir-se a nous públics i noves activitats que han mostrat a la ciutat les possibilitats que té i sobretot, han demostrat que el Museu de la Tècnica és viu i amb moltes ganes de fer coses per la ciutat.