divendres, 30 de gener del 2009

Ampliem les visites guiades als diumenges

L'èxit de convocatoria de les visites guiades dels dissabtes, ha fet que s'ampliïn i s'ofereixin, a partir del mes de febrer, també els diumenges.

Des de principis de gener, el Museu ofereix visites guiades els dissabtes a les 11 del matí i a les 12 del migdia, per les dues exposicions permanents que conté. L'èxit d'assistència a aquestes visites, amb prop d'un centenar de participants, ha fet ampliar l'horari, perquè els visitants tinguin la oportunitat de conèixer el patrimoni industrial de la ciutat.

La visita a La Sèquia serà els dissabtes i diumenges a les 11 del matí, i a través d'ella ens endinsarem en la importància de l'aigua i sobretot, de La Sèquia, el canal medieval que des del segle XIV porta aigua a la ciutat primer per el desenvolupament agrícola i després per l'industrial.

A les 12 del migdia comença la visita a la primera exposició permanent sobre el teixit estret, la Cinteria. Guiats a través de dos cents anys d'història d'aquesta indústria. Podrem conèixer de primera mà la fabricació de cintes en seda, de vetes, de passamaneries, etc. I sobretot, conèixer la personalitat de la indústria cintaire manresana.