dijous, 25 de juny del 2009

El Museu de la Tècnica convida els infants a passar les "Vacances al Museu"

El Museu de la Tècnica, organitza, per segona vegada, els tallers per a infants Vacances al Museu! Aquest cop, de l’1 al 10 de setembre

El Museu de la Tècnica organitza la segona edició de “Vacances al Museu!” i vol convidar a tots els nens i nenes de Manresa i comarca a gaudir de l’equipament i de les seves exposicions. Responent a les demandes i suggeriments dels pares i infants que varen participar en la primera edició, el Nadal passat, s’han ampliat els horaris, ara de 9 del matí a 12 del migdia, i l’edat de participació, de 3 a 12 anys.

Les activitats giren a l’entorn de les dues exposicions permanents, la Sèquia i l’aigua i la cinteria. Amb elles podran introduir-se en el món de la construcció de la Sèquia al segle XIV, ficar-se dins la pell d’un cintaire, o conèixer en Maurici un nen que treballava en una fàbrica de cintes i que ens explicarà una història plena de sorpreses.

El Museu ofereix tallers per infants adaptats a les diferents edats

Els vuit tallers diferents que s’ofereixen estan adaptats als diversos nivells educatius, que tractaran els mateixos temes però des de perspectives diverses i fàcils de comprendre per tots els infants. Els tallers es faran de les 9 del matí a les 12 del migdia, i estan dirigits a nens i nenes de 3 a 12 anys que treballaran dividits en grups per nivell d’edat. El preu dels tallers és de 9 euros dia o 60 euros els vuit dies (abonament).

Per participar en aquestes activitats cal inscriure’s prèviament al telèfon del Museu 93 877 22 31, fins al 31 de juliol. A l’agost les inscripcions es podran fer mitjançant correu electrònic, i s’enviarà un correu electrònic confirmant la plaça. Les places són limitades.

Els tallers treballen temes relacionats amb les dues exposicions del Museu. Podeu descarregar-vos el tríptic amb tota la informació clicant aquí