dijous, 26 de juliol del 2012

Ja és aquí el TecnoTiquet del STmNACTEC

El proper cap de setmana 28 i 29 de juliol s’activarà el TecnoTiquet, un carnet que permetrà gaudir de descomptes a les visites dels museus industrial de Catalunya.

El TecnoTiquet és un carnet gratuït que s’activarà especialment per a aquells visitants que comprin una entrada de pagament normal en qualsevol dels museus del Sistema Territorial del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (STmNACTEC). Amb aquest carnet, es podran visitar els 22 museus de ciència i tècnica catalans inclosos a la promoció amb un descompte del 50% o promoció equivalent sobre el preu de l’entrada. El carnet és individual, només es podrà fer servir una vegada a cada museu i la seva validesa és d’un any a partir de la primera utilització.

El TecnoTiquet es podrà trobar als museus i centres patrimonials del STmNACTEC i també a d’altres equipaments turístics i culturals col•laboradors.

Quins avantatges ofereix?. El carnet TecnoTiquet permet conèixer els diferents museus industrials catalans, orientar el recorregut territorial, facilitar el reconeixement de la seva importància industrial i permetre una entrada general d’adult amb un 50% de descompte o promoció equivalent. Mitjançant les xarxes socials es promouran d’altres accions i promocions vinculades.

Per més informació cliqueu aquí: enllaç

Què és el Sistema Territorial del mNACTEC?

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) coordina una xarxa de 24 museus de ciència i tècnica estesos per tot el territori català que, en conjunt, formen el Sistema Territorial del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (STmNACTEC).

Cadascun dels 24 museus és singular respecte als altres i, en conjunt, expliquen el procés d’industrialització a Catalunya mitjançant les seves col•leccions i/o museïtzant les diferents activitats productives que han existit i de les quals encara han quedat restes comprensibles que constitueixen el nostre patrimoni industrial. L'objectiu general del mNACTEC és fomentar el coneixement de la història de la ciència, de la tècnica i del procés d'industrialització de Catalunya, així com també dels processos productius a la societat.