dimarts, 5 d’octubre del 2010

Tornen els CINTAIRES del 1900 amb novetats!

La visita teatralitzada del Museu de la Tècnica torna amb dos formats i horaris diferents

La Laura (Sílvia Blavia) i en Pere (Jordi Gener) tornen aquest nou curs amb novetats per fer-nos més fàcil i pròxima la història de la cinteria manresana. La primera novetat és l’ampliació dels horaris. Durant el curs passat les visites es feien un vespre de cap de setmana, una vegada al mes. Aquest curs les visites es faran dues vegades al mes, una amb sopar de fàbrica i l’altra un dissabte o diumenge al matí, en horari de visita habitual. Les properes sessions de matí seran els dies 23 d’octubre, 28 de novembre i 18 de desembre, a les 12 del migdia. I els Sopars de Fàbrica seran els dies 15 d’octubre, 5 de novembre i 14 de desembre a les 8 del vespre, i estaran acompanyats d’un autèntic sopar de carmanyola que farà les delícies de tots.

Aquest canvi se suma també al que s’ha fet en el preu de les visites, que es redueixen, oferint les visites teatralitzades dels matins a 7’5€ (amb l’entrada a l’exposició de la Sèquia i l’aigua inclosa), i a 29’50€ les que aniran acompanyades amb Sopar de Fàbrica.

Es necessària la reserva prèvia de les visites. Les visites també estan disponibles per a grups i col•lectius interessats.