dijous, 16 de desembre del 2010

Els CINTAIRES del 1900 ja tenen un any!

El dia 14 de desembre es va celebrar el primer aniversari de les visites guiades del Museu de la Tècnica: Cintaires del 1900, i ho vam celebrar amb un Sopar de Fàbrica!

Un primer any ple d'èxits i d'il·lusions que esperem que continuïn molts anys més! Des del Museu volem felicitar als dos protagonistes, la Laura (Sílvia Blavia) i en Pere (Jordi Gener) per la seva tasca.

De cara a la primavera vinent programarem de nou les visites teatralitzades CINTAIRES DEL 1900, on dos cintaires, la Laura i en Pere continuaran donant-nos a conèixer la història de la cinteria a Manresa: els orígens, la creació de petites joies que van donar pas a una indústria forta i poderosa; i l'adaptació de la indústria i dels telers al cotó, el naixement dels tallers vetaires i les fàbriques plenes de trenadores i telers mecànics.

També tornaran els SOPARS DE FÀBRICA dels quals podreu gaudir després de veure la visita teatralitzada. Un autèntic àpat amb carmanyola que ens transportarà a un menjador fabril de principis del segle XX. El sopar ambientat en una fàbrica del 1900 està conformat pels plats més exquisits de la cuina popular catalana de l'època. El Mirador de Montserrat és l'encarregat d'elaborar-lo.

Des del Museu de la Tècnica volem donar les gràcies a tot el públic que ha assistit a les diferents representacions de CINTAIRES DEL 1900.

La Laura i en Pere us esperen la propera primavera!




2 comentaris:

Unknown ha dit...

M'alegro d'aquests èxits. Salutacions i afectes a Núria ia tot l'equip des de Florida, Estats Units.
Jorge Quintero

Jordi Bonvehí ha dit...

Una excel·lent fotografia!